Fönsterputs Göteborg

Vi putsar fönster i hela Göteborgsregionen, från Bohuslän i norr till Halland i söder, från Kungälv, Hisingen, Partille, Mölnlycke, Mölndal & Kungsbacka! 

 

jag vill boka

Göteborg & Mölndal är utgör grunden för vårt verksamhetsområde, men vi putsar frekvent även i Mölnlycke, Hisingen, Kungälv, Partille & Kungsbacka. 

Bor du i villa eller lägenhet? Rena fönster släpper in mer ljus och rummet känns med levande, dessutom resulterar rena fönster i friska fönster & ökad livslängd! 

PRIVATPERSONER

Vi har stor erfarenhet av företagsputs & vi vet hur viktigt det är med kvalitet, god service och diskretion i kontorsmiljö. Vi tar gärna hand om era fönster.

FÖRETAG

Inget jobb är för stort och inte heller är något  jobb för litet. Vi besitter erfarenheten och kunskapen så att du kan känna dig trygg & njuta av rena fönster.

C-RENT FÖNSTERPUTS

Fönsterputs Mölndal

Läs mer om vilka områden vi putsar i Mölndal, Kållered & Lindome! 

 

jag vill veta mer

Mölndal är centralorten i Mölndalskommun och den del av tätorten Göteborg. Det bor drygt 70 000 i kommunen vilket inkluderar  Kållered & Lindome och ca 37 000 i tätorten Mölndal. Mölndalskommun angresar till Kungsbacka i söder, Härryda i öst och Göteborg i norr & väst.

Centrala Mölndal domineras av lägheteter & numera ett nybyggt centrum medans omgivnignarna består till mesta del av  villor & radhus. Om du befinner dig i Mölndal, bor i villa, lägenhet eller har ett företag i behov av rena fösnter så tveka inte att höra av er för en kostnadsfri offert.

Även om Göteborgsområdet har endel att önska när det kommer till väder och vind så lönar det sig att putsa dina fönster regelbundet. Genom regelbunden fönstertvätt så låter man inte smuts gro in eller dölja eventuella sprickor och andra defekter på dina fönster som i det långa loppet kan vara kostsamt om man väljer att ignorera dem. Så fönsterputs, skulle man kunna säga hjälper dig inte endast att se bra ut, det hjälper dig även med att bevara dina fönster en längre tid.

 

Fönsterputs Hisingen

Läs mer om vilka områden vi putsar på Hisingen 

 

jag vill veta mer

Många Barnfamiljer slipper gärna stressen med att putsa fönster och många äldre orkar inte längre utan låter helst någon annan stå för fönsterputsningen. Så varför inte göra som dom? Kontakta oss så kommer bestämmer vi en tid för fönsterputs. Ni är värda rena fönster.

Fönsterputs Partille

Läs mer om vilka områden vi putsar i Mölndal, Kållered & Lindome! 

 

jag vill veta mer

Det finns ju också ett uppenbart skälet till att boka fönsterputs. Man mår bra av rena fönster, det blir ljusare i ditt hem, du kan njuta av utsikten och du kan slappna av.  Tänk att du kan göra allt det där för ett rimiligt pris? C-Rent Fönsterputs har mångårig erfarenhet av det mesta inom fönsterputs, vi har dessutom ett väl utbyggt nätverk, vilket innebär att vi kan ta oss ann dem allra svåraste och största uppdrag. 

Fönsterputs Kungsbacka

Läs mer om vilka områden vi putsar i Kungsbackakommun.

 

Jag vill veta mer

Fönsterputs Mölnlycke

Läs mer om vilka områden vi putsar i Härryda.

 

jag vill veta mer