Välj en sida

Var putsar vi?

[vc_column_text title=”Göteborg” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”2/3″ el_position=”first”]

Göteborg, staden vid havet, Sveriges framsida, lilla London Nya Amsterdam, Götet osv…Kärt barn har många namn. Efter Stockholm så är Göteborg Sveriges näst största stad med över 500 000 invånare och i hela Storgöteborg lever över 1 miljon människor.

Göteborg utgör grunden för vårt verksamhetsområde och vi putsar fönster i hela Göteborg och dess kranskommuner. Så bor du I Göteborg, eller om ditt företag är baserat här och du eller ni vill ha fönsterputs, så tveka inte på att kontakta C Rent fönsterputs för en kostnadsfri offert.

Vi putsar inte fönster i endast centrala Göteborg, utan i hela stan. Så även om du bor i Kullavik, Majorna, Linnestan, Hisingen, Pixbo, Utby, Angered, Torslanda eller någon annanstans i Göteborg, eller Mölndal, Partille, Mölnlycke & Kungsbacka så kommer jag gärna och putsar just dina fönster.

Även om Göteborg har endel att önska när det kommer till väder och vind så lönar det sig att putsa sina fönster regelbundet. det är faktiskt en stor fördel att göra det här i Göteborg. Genom regelbunden fönstertvätt så låter man inte smuts gro in eller dölja eventuella sprickor och andra defekter på dina fönster som kan vara kostsamma om man ignorerar dem. Eftersom det regnar såpass mycket i Göteborg,som de ändå gör, så r det också ganska skönt att regelbundet få sina fönster tvättade så att det går att se ut. Man behöver allt ljus man kan få tag på 😉 Om du känner det skulle  vara skönt med regelbunden fönsterputs, titta närmare på Abonnemagsputs! Det är ett smidigt och problemfritt sätt att få rena fönster utan att man behöver tänka så mycket på det.

[/vc_column_text] [vc_single_image image=”405″ image_size=”full” frame=”noframe” full_width=”no” lightbox=”no” link_target=”_self” caption=”Vi putsar fönster i Göteborg” width=”1/3″ el_position=”last”] [vc_single_image image=”407″ image_size=”medium” frame=”noframe” full_width=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” caption=”vi putsar även fönster i Mölndal.” width=”1/3″ el_position=”first”] [vc_column_text title=”Mölndal” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”2/3″ el_position=”last”]

Mölndal är en egen kommun men är också en del av tätorten Göteborg. Möln i Mölndal kommer från det fornsvenska ordet mølna som mer eller mindre betyder mala. Mala är precis det en kvarn gör och kvarnar fanns det några stycken i Mölndalsforsar förr i tiden. Så Mölndal skulle kunna heta kvarndalen. Idag kan man bevittna det mesta i Mölndals museum.  Idag bor det ca 70 000 i Mölndalskommun och tätorter som Kållered och Lindome tillhör kommunen.

Det är här i Mölndal som C Rent utgår ifrån och även började sin verksamhet. Det gör att jag har hundratals nöjda kunder just här i Mölndal, så det blir en heldel fönsterputs för oss här och jag är väl bekant med omgivningar.

Så om du befinner dig här i Mölndal och vill ha en pålitlig service partner, slå mig gärna en signal eller klicka dig bort till min kontaktsida och fyll i formuläret så återkopplar jag inom 24 timmar! Se & bli sedd! jag ser till att ni får skinande rena fönster.

 

[/vc_column_text] [vc_column_text title=”Härryda kommun” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”2/3″ el_position=”first”]

Härryda kommun är belägen strax öster om Göteborg med Mölnlycke som centralort och ingår i Storgöteborg. Kommunen består mestadels av skog, en och annan åker. Härryda kommun är dock en viktig del av Göteborgs infrastruktur då Göteborgs störta flygplats, Landvetter Flygplats huserar i kommunen. Och trotts alla skog som finns i Härryda Kommun, så finns det många fönster att putsa då hela 36 000 människor bor här fördelat mellan Mölnlycke, Landvetter, Hindås, Rävlanda, Härryda m.m.

Vi har stor erfarenhet då vi putsat det mesta som Härryda Kommun ansvarar för så som skolor, förvaltningar, ålderdomshem osv. Många av våra kunder här är också abonnemangskunder. Vill du också ha ett fönsterputsabonnemang? Kontakta oss så får du en offert.

 

[/vc_column_text] [vc_single_image image=”408″ image_size=”full” frame=”noframe” full_width=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” caption=”Fönsterputs i Mölnlycke” width=”1/3″ el_position=”last”] [vc_single_image image=”406″ image_size=”full” frame=”noframe” full_width=”no” lightbox=”yes” link_target=”_self” caption=”Vi putsar fönster i Kungsbacka” width=”1/3″ el_position=”first”] [vc_column_text title=”Kungsbacka” pb_margin_bottom=”no” pb_border_bottom=”no” width=”2/3″ el_position=”last”]

I Kungsbacka bor närmare 80 000 invånare, och trotts att staden är belägen i ett annat landskap, Halland så är Kungsbacka en del av Storgöteborg med bara 28 km in till Göteborgscentrum. Närheten till Göteborg och dom goda kommunikationer med tåg och buss gör Kungsbacka till en attraktivt plats att bo på, såväl för barnfamiljer som äldre.

C Rent Fönsterputs, som har sitt högsäte i Mölndal jobbar såklart i Kungsbacka. Många Barnfamiljer slipper gärna stressen med att putsa fönster och många äldre orkar inte längre utan låter helst någon annan stå för fönsterputsningen. Så varför inte göra som dom? Kontakta oss så kommer bestämmer vi en tid för fönsterputs. Ni är värda rena fönster.

 

[/vc_column_text] [vc_gmaps address=”Göteborg” size=”300″ type=”roadmap” zoom=”9″ fullscreen=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

https://ng.se/artiklar/logga-in-pa-casinot-med-bank-id