Välj en sida


FÖNSTERPUTS ABONNEMANG

RENA FÖNSTER, UTAN BESVÄR & UTAN BINDNINGSTID

Abonnemangsputs, vad är det och passar det dig?

Det är lika enkelt som det låter , nämligen att du får dina fönster putsade regelbundet! Det hela utgår från att det skall vara enkelt, att du inte skall behöva tänka på om dina fönster är smutsiga eller inte, om det är dags att ringa fönsterputsaren eller inte. Enkelt för dig som kund. Därför så putsar man UTSIDORNA regelbundet, så att du som kund inte behöver ringa och boka en tid. Du behöver inte heller förbereda för fönsterputsaren genom att rensa dina fönster ifrån prydnader och annat som kan stå på fönsterbrädan. Du behöver inte ens vara hemma! Tänk vad skönt!

Ofta säger man ju att det är insidan som räknas, men med fönster brukar det vara precis tvärtom! Det är utsidan som räknas. Det är utsidorna på dina fönster som är mest utsatta för smuts och som behövs putsas ofta. Hur ofta du vill att jag skall komma förbi och putsa dina utsidor, det av gör du själv, men vanligaste är varannan månad (6 gånger per år) eller var tredje månad (4 gånger per år).

“Har du en robotdammsugare, en robotgräsklippare eller en självrengörande ugn? Då är ett fönsterputs abonnemang sannolikt något för dig!”

En stor fördel med att putsa sina fönster regelbundet är att dom håller sig rena, och det mår man ju faktiskt bra av, men det finns flera fördelar med regelbunden fönsterputs än att det blir rent, att man mår bra, att det ger ett inbjudande intryck för förbipasserande och besökare. Rena fönster hjälper dig att se eventuella skador och annat som bör åtgärdas. Precis som andra delar av en fastighet, så behöver även fönster underhållas. Så regelbunden fönsterputs kommer att göra att dina fönster får en längre livslängd och det kommer se rent ut!

Vill man ha sina insidor putsade, för det behövs ibland, så är det bara att ringa, så bar vi en tid som passar både dig och mig! Det är inga problem.

Det som ingår i ett grundutförande av abonnemangsputs är utvändig tvätt av fönster på själva bostadsytan och omfattar alltså inte eventuella källarfönster, vindsfönster, inglasade altaner, verandor eller uterum. Skulle du vilja att något extra skall ingå, så är det förstås inga problem, utan vi löser det för en extra kostnad.

2 + 10 =