Covid-19

Hur påverkar Covid-19 C-Rent Fönsterputs? Här finns aktuell information om hur vi jobbar för att minska smittspridningen.

C-Rent Fönsterputs och Covid-19

Ingen vill bli sjuk, och vår främsta fokus ligger på att  ni som kund skall känna er säkra, därför gör vi vårt bästa för att erbjuda en trygg miljö samtidigt som vi gör allt för att erbjuda er så bra service som möjligt. Många kunder undrar om vi enbart putsar utsidor eller om vi även utför invändig puts? Vi utför invändig puts, men vi ber er, att vara ärliga och meddela oss om du eller någon i hushållet har förkylningssymtom. Vi kommer ej att utföra någon fönsterputs där vi utsätts för fara eller risk för smitta! När vi putsar i invändiga miljöer så följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och håller avstånd. Vi tar inte heller på onödiga prylar och meddelar dig som kund vad vi har rört så ni kan sprita av dem ytorna. Vi anväder också munskydd för er säkerhet.

 

Under dessa tider så fokuserar vi på utvändig puts, men vi förstår såklart om ni även vill ha invändig. Låt oss tänka på varandras säkerhet och värna om praktisk vishet och inte ta några onödiga risker. Rena fönster är endå ganska lite värt gentemot livet.

Ansvarförsäkring

Om olyckan skulle vara framme så har vi dem försäkringar som behövs, både för egendom och för personskador.

Nöjd Kund Garanti

Vi vill alltid att du skall vara nöjd. Därför ser vi till att åtgärda ett problem eller en miss om du inte skulle vara nöjd.

Personlig Service

Personlig service och kvalitet är något som vi alltid strävar efter och du skall kunna känna dig trygg i med vem som kommer till ditt hem och arbetar.